type

halfopen eengezinswoning

 

ligging

Mol

 

realisatie

2017 - 2019

Deze woning werd ontworpen voor een jong gezin. Het is gelegen in een nieuwe verkaveling te Mol. Er werd naar een geschikte indeling van de woning gezocht, rekening houdend met de beschikbare oppervlakte en het budget. Door gebruik van gevelsteen in combinatie met gevelbekleding heeft de woning een eigen karakter. Centraal op de gelijkvloerse verdieping is er kubus voorzien met daarin een berging, trap, toilet, vestiaire, tv-wand en keukenwand. Dit zorgt ervoor dat leef- en eetfunctie van elkaar worden gescheiden op een speelse manier.

Meer weergeven

KJ-Architect BVBA is ingeschreven op de tabel van Orde van Architecten - Provinciale Raad Antwerpen
Ondernemingsnummer BE 0651.624.125 -   Reglement van beroepsplichten