top of page
KJ N349_Colyn - Pauwels_DO 005 ok.jpg

VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING
CP | GEEL

Ruime gezinswoning

Bouwen van vrijstaande gezinswoning in een groene omgeving te Geel. Deze woning bevindt zich op een ruim perceel. Er werd naar een optimale indeling van de woning gezocht rekening houdend met de de vorm van het perceel, de oriëntatie, de wensen en noden van de bouwheer en het budget. De keuken en leefruimte hebben een zeer open karakter en staan in relatie tot de tuin. Vooraan de woning springt het volume met een dubbele carport en een fietsenberging uit, dewelke ervoor zorgt dat het woongedeelte verder achteruit ligt. Hierdoor is de inkijk vanop de straat beperkt zonder in te boeten aan licht.

Zicht op de tuin en een hele dag zon

Een ruime hedendaagse gezinswoning met veel daglicht en optimaal genieten van de tuin. Dat is in een notendop het programma van dit doordacht ontwerp. Door de grote beschikbare bouwdiepte wordt de carport gekoppeld aan de woning voorzien. Het volume van de carport met fietsenberging springt rechts vooraan uit en vormt op deze manier een buffer naar de straat toe waarbij privacy gegarandeerd wordt door het toevoegen van tuinmuur. Hierdoor heeft ook de zuidgerichte ‘zijtuin’ van deze woning voldoende privacy.

Gepassioneerde hobbykok

De bouwheer van deze woning is gepassioneerd door koken. Daarom is er niet enkel een ruime keuken voorzien in deze woning maar ook nog een bijkeuken voorzien van veel bergruimte en een aanrecht voor keukentoestellen die liever niet in het zicht staan. Daartussen is er een leuke koffiehoek waar accentverlichting zorgt voor een aangename sfeer en gezelligheid. De keuken is voorzien van een kookeiland met daartegen een tafel. Zo kan het gezin echt samen genieten en gebruik maken van de ruimte. De keuken is gelegen aan de zijkant van de woning waar het zonneterras is voorzien. 

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

FASE

vrijstaande woning

Geel

keuken met bijkeuken

eethoek 

zithoek

wasplaats

bureau

master bedroom met dressing en badkamer

2 kinderkamers met eigen douche

logeerkamer

carport

fietsenberging

in uitvoering

bottom of page