top of page

Oplevering HG - Geel

De vrijstaande woning gelegen te Geel, valt door zijn uiterlijk niet in het bijzonder op. De woning past perfect in zijn landelijke omgeving te Geel Larum.Als je binnenkomt word je verwelkomd door een prachtige houten trap. In de inkomhal heb je de de keuze om naar boven te gaan of rechtstreeks de keuken binnen te komen.


Eenmaal in de keuken neemt de een grote raampartij je aandacht waardoor je kan genieten van het prachtige zicht op de tuin en de omliggende velden. Badend in het licht accentueert een zwarte keuken met houten details de grote ruimte die open is tot in het dak van de woning.


Van op de overloop roept en zwaait het zoontje van de opdrachtgever naar ons. Connectie staat duidelijk centraal in deze woning. Connectie naar de andere leden van het gezin en connectie naar buiten.


Iets meer dan een jaar na de start van de werken is het zo ver, het is tijd voor de oplevering.

Het officieel beëindigen van de werken door de algemene aannemer Ooms Woonrealisaties. Hierdoor kunnen Karen en Mieke samen met hun zoontje eindelijk hun intrek nemen in hun nieuwe woning. Nog de laatste kleine werken binnenin, de gevel kaleien en het huis is klaar om een thuis te worden.


Ik weet alvast iemand die HEEL enthousiast is om zijn kamer te mogen inrichten!Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page