top of page
halfopen eengezinswoning, BB, Dessel, Geel, nieuwbouw, bouwen, architect, gezinswoning, interieur, architectuur, wonen, houtskelet

VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING
BB | DESSEL

Zacht en neutraal pallet

Bij deze vrijstaande eengezinswoning met praktijkruimte in houtskelet is er rekening gehouden met de noordgerichte oriëntatie van het perceel. Om ervoor te zorgen dat je in de keuken en de leefruimte alsnog de hele dag van de zon kan genieten is er in de linker zijtuin een zonneterras voorzien waarop een groot hoekraam van de keuken en leefruimte uitgeeft. Samen met de neutrale en zachte tinten in het interieur, is deze woning enorm licht en ruimtelijk.

“Na het ontvangen van de drie voorlopige ontwerpen wisten we meteen dat Kathleen helemaal mee was met het beeld dat we voor ogen hadden van onze woning. Met Kathleen haar eerlijke mening en creativiteit hebben we hierop kunnen verdergaan en zijn we samen geëindigd met een mooi ontwerp waar we nog steeds 100% achter staan."

IMG_2174.jpg

Jens & Leen

Toekomstgericht bouwen

Voor een jong koppel, realiseerde KJ-Architect een eigentijds ontwerp dat voorzien is om mee te groeien met de noden en wensen van de bouwheer. Leen is psychologe en wil graag de mogelijkheid om een praktijk aan huis te kunnen starten. Boven werden ook voldoende kamers voorzien aangezien het koppel een duidelijke kinderwens had. (Ondertussen is er al een kleine spruit die één van de kinderkamers in gebruik neemt!)

Wit - neutraal en zacht pallet

Het ontwerp wordt gekenmerkt door het neutrale kleurenpallet van de woning. Zowel binnen als buiten is er een bewuste kleur- en materiaalkeuze gemaakt om tot een tijdloze woning te komen. De leuke vintage meubels van de bouwheer komen zo helemaal tot hun recht. 

Compact toch ruimtelijk

De woning in Dessel werd volledig instapklaar afgewerkt binnen het vooropgestelde budget. Een compacte woning met een heerlijk ruimtegevoel dankzij de doordachte indeling, grote ramen en neutraal interieur.

Fotografie: Jacobs Veerle

E-peil 14

S-peil 20

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

MATERIALEN

vrijstaande woning

Dessel

open gelijkvloers

aparte bureauruimte voor praktijk

aparte achter inkom 

lichtinval

dressing

3 slaapkamers

1 badkamer

gevelsteen Wienerberger Classo Alverna

dakpannen Domina mat zwart Engobe

ramen en gevelbekleding RAL1019

bottom of page