top of page
LG-Ooms-woningBS-Hoogstraten_72dpi-9.jpg

VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING
BS | HOOGSTRATEN

Vakantiesfeer in huis

Deze vrijstaande woning heeft een atypische tuin aan de zijkant van de woning. Door een tuinmuur te plaatsen krijgt de tuin wel een privaat karakter en kan je hier optimaal genieten van de mooie tuin en prachtige woning. De keuken, eethoek en zithoek hebben plafondhoge ramen en staan in sterke relatie tot de tuin. De vele lichtinval in deze vrijstaande woning zorgen voor een enorm ruimtelijk gevoel waardoor deze compacte woning een open en transparant karakter krijgt.

Zon in huis en zicht op de tuin

Door de leefruimtes langs de zijdelingse tuin te te positioneren, speelt de tuin de hoofdrol in deze woning. De leefruimtes hebben een open karakter en voorzien van grote raampartijen. Dit zorgt voor een transparant karakter en een optimale relatie met de mooie tuin. Naast de keuken is er nog een overdekt gedeelte om ook bij minder weer buiten te genieten van de tuin. 

Praktische indeling met fijne thuiswerkplek

De woning heeft naast de leefruimtes ook een carport, een ruime inkomhal en een wasplaats op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een berging en een bureau voorzien.  

 

Vanuit de inkomhal neem je de trap naar boven en kom je uit op een open en ruime overloop die uitgeeft op de vide boven de leefkeuken. Verder is er ook een open bureau voorzien met uitzicht op de tuin. Via de overloop bereik je de badkamer, een apart toilet, de master bedroom met dressing en twee kleinere slaapkamers.

Kitchen goals

De woning is voorzien van veel maatwerk met een luxueuze afwerkingsgraad. In de keuken valt het eiland op door de mooie marmeren blok die gecreëerd wordt. De combinatie van een marmeren werkblad en dunfineer eiken kastenwand in de keuken zorgt voor de uitstraling van de woning. De vele kasten in de woning die voorzien zijn zorgen dan weer voor een maximale opbergruimte. 

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

vrijstaande woning 

Hoogstraten

open leefruimte

grote keuken

wasplaats

carport en tuinberging

bureauruimte

3 slaapkamers

1 badkamer

berging

bottom of page