top of page
KJ N356_Cardon - Scheers_DO_09.jpg

GESLOTEN EENGEZINSWONING
CS | AARTSELAAR

Grootse uitstraling

Bouwen van moderne, compacte gesloten eengezinswoning in Aartselaar. Met een gedurfde toon op toon kleurkeuze is deze woning geen standaard huisje in de rij maar valt deze op in het traditionele straatbeeld. De bouwheren kiezen ook voor een volledig uitgewerkt interieur met daarin kleurrijke accenten en ronde vormen.

Unieke persoonlijkheid

In de steeds veranderende bouwwereld worden compacte woningen steeds populairder. Bij dit project diende er gezocht te worden naar een optimale indeling van de beperkte bouwzone. De compacte ruimtes belichamen efficiëntie zonder compromissen te sluiten op het gebied van stijl en comfort. Vergeet het idee dat compact gelijk staat aan saaiheid; in feite kunnen gedurfde kleurkeuzes een compacte woning tot leven brengen en een unieke persoonlijkheid geven en dit is hier zeker het geval.

Toon op toon kleurenpallet

We ontwierpen een gesloten woning die aan de buitenkant één harmonieuze toon-op-toon kleur draagt, dewelke een subtiele maar krachtige uitdrukking van ingetogen elegantie heeft. Deze woning verwelkomt je met zijn rustige gevel, waarbij de subtiele variaties binnen hetzelfde kleurenspectrum een gevoel van samenhang en sereniteit uitstralen.

Aardse tinten

Het interieur van de woning wordt gekenmerkt door tinten van beige, roodbruin en groen. Deze kleuren creëren een gevoel van verbondenheid met de natuur en zorgen voor rust openheid. De combinatie van een toon-op-toon kleurenpalet aan de buitenkant en aardse tinten aan de binnenkant creëert een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes, waardoor de compacte gesloten woning te Aartselaar een oase van rust en schoonheid wordt te midden van het dagelijkse leven.

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

FASE

gesloten woning 

Aartselaar

open leefruimte

fietsenberging

carport

2 slaapkamers

2 badkamers

dressing

wasplaats

in uitvoering

bottom of page