top of page
KJ N354_ZeroHuis Aarschot VO4 3D Scene C.jpg

VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING
ZH | AARSCHOT

Warme accenten

Bouwen van hedendaagse vrijstaande eengezinswoning te Aarschot. Grote ramen zorgen voor een optimale verbinding met de tuin. Accenten in hout zorgen voor warme accenten in combinatie met een licht beige gevelsteen. Speelse uitsprongen in de gevel geven deze woning een uniek karakter. 

Warme accenten

Deze vrijstaande woning kenmerkt zich door een strakke, rechtlijnige vormgeving met een minimalistisch ontwerp. De gevels zijn uitgevoerd in lichte bakstenen, wat een eigentijdse en frisse uitstraling geeft.

 

Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de woonruimtes en bieden een naadloze verbinding met de tuin. Het gebruik van houtaccenten bij de ingang en op de achtergevel voegt warmte en textuur toe aan het strakke ontwerp.

Optimaal wooncomfort

​De woning beschikt over twee verdiepingen, met een functionele indeling die geschikt is voor een gezinsleven. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met een open keuken, die direct toegang biedt tot het terras en de tuin. De bovenverdieping herbergt de slaapkamers en een badkamer, met grote ramen die voor een panoramisch uitzicht zorgen.

Naast de woning staat een apart gebouw dat gebruikt kan worden als garage of tuinberging. Het geheel is een voorbeeld van hedendaagse en warme architectuur die comfort, stijl en functionaliteit naadloos weet te combineren.

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

FASE

vrijstaande woning 

Aarschot

open leefruimte

bureau

garage

3 slaapkamers

badkamer

dressing

wasplaats

start van de werken

bottom of page