top of page

VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING
SA | DIEST

Natuurlijk licht

Deze moderne woning valt op door zijn strakke, kubistische vormgeving en de witte gevels, die een minimalistische uitstraling geven. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het interieur is licht en ruimtelijk, met een open indeling die de verschillende leefruimtes met elkaar verbindt. De combinatie van houtaccenten en witte muren zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer.

Contrasten

Deze moderne woning valt direct op door zijn strakke, kubistische vormgeving en de witte gevels, die een minimalistische en eigentijdse uitstraling geven. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat een gevoel van openheid en verbondenheid met de buitenwereld creëert. De gevel is afgewerkt met wit baksteen, wat een frisse en schone uitstraling biedt, terwijl de donkere kozijnen en accenten een mooi contrast vormen.

Naast de woning is er een overdekte carport en een fietsenberging dewelke door middel van hetzelfde materialgebruik, een mooi geheel vormen met de woning.

Ruim en licht

Bij binnenkomst valt de ruime en lichte indeling van het interieur meteen op. De open plattegrond verbindt de verschillende leefruimtes op een harmonieuze manier, wat ideaal is voor zowel gezinsleven als voor het ontvangen van gasten. Houten accenten in het interieur zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, die in balans is met de strakke lijnen van de architectuur.

De woonkamer, met zijn grote raampartijen, biedt een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en zorgt ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Op het gelijkvloers is er ook een slaapkamer en een badkamer voor de bouwheer zelf. De kinderen hebben hun eigen verdieping met daar twee slaapkamers, een toilet en douchekamer. 

De ligging in een rustige woonwijk biedt zowel privacy als een gevoel van gemeenschap. Deze woning combineert modern design met comfort, en biedt een ideale leefomgeving voor een modern gezin.

Fotografie: Jacobs Veerle

TYPE

LIGGING

PROGRAMMA

vrijstaande woning in houtskelet

Diest

open gelijkvloers

lichtinval

3 slaapkamers

2 badkamers

berging

carport

fietsenberging

bottom of page